Bir gecelik kaçamak - Antalya, Eylül 2013

Eski iş arkadaşım Hakan’ın düğünü için eski işten nerdeyse 20 kişi Antalya’dayız. Pegasus’un  rötarı ile Antalya’ya varış, gözlüğümü havaalanında unuttuğumu farkedişim, otele girince  nüfus cüzdanımı bulamamaca, odaya gidip dinlenmece. Kuaför ve giyinme sonrası otelin bahçesinde düğüne iniş.
Üzerimde tuvalet var ve havanın ne kadar sıcak olduğunu anlatamam.  Düğün 23:00 gibi bitince, üzerimi değiştirip, tek geceliğine geldim bari Antalya’nın tadını çıkartıyım düşüncesi ile Kaleiçi’ne indik.
Bu arada son iki yıldır hep iş için geliyorum Antalya’ya ve  bir türlü denize girip ya da bir balık yiyip tadını çıkartamıyorum. Nitekim bu sefer de ertesi gün Istanbul’da başka bir düğün olduğu için erken dönmem gerekiyordu.  Denize giremedim bari eğlenceye devam dedik.
Kaleiçi’ne yıllardır gitmemişim ve tamamen unutmuşum oraları. Ally adlı gece klübüne gidelim dedik, taksiciye söylediğimizde tanıdıklarım var orda bişiler deyip hemen birilerini aradı ama öyle şüpheli bi şekilde yaptı ki bizi tedirgin etti. Daracık sokaklardan geçtik, yürüdük tam köşeye geldiğimizde adamın biri ismimizi söyledi ve biz daha da korkarak peşine takılıp club e girdik.
Bana göre Halikarnas’ı alın, biraz daha fazla Türk ile doldurun işte Ally. Tepede dans eden Rus hatunlar, bizi ileri geri sürekli farklı standa almaları ve çalan techno müzik sonrasında yavaş yavaş kalkalım olduk.
Bişiler atıştırmak için bir yerde oturduk. Garson kız geldi ve siparişi Ingilizce almaya başladı!! Kız bizi turist sandı herhalde dedim, kıza Türkçe cevap verdim ki halen Ingilizceye devam edince dank etti, o Türk değilmiş meğersem J Birşeyler atıştırıp otele döndük.
Nitekim sabah benim erken dönmem gerekiyordu, 8 de uyandım, oyalanıp yola çıktım. Pegasus’un eksik olmayan rötarı yüzünden h alanında sap gbi beklediğim yetmediği gibi, nikahı da kaçırdım!
Şimdiden Antalya’yı gelecek seneki planlara aldım.

Comments

Popular posts from this blog

Dubai Istanbul hattında Viyana çıkartması- 12 Temmuz 2020

Yeni başlayanlar için Vietnam, Kasım 2016

Enerjik Alexandroupolis - Temmuz 2011